Štai tokius trispalvius pusryčius valgė Matas Vasario 16-tosios rytą. (kadangi buvome išvykę, tai darbelį publikuoju tik šiandieną 🙁
Mato mamos Gintarės pasakojimas:
„Reikės:
fermentinio sūrio
desreles
agurko
pomidoru padažo
Įdedame virti dešreles. O kol jos užverda ir verda, tai sūrį išlydžiau mikro bangų krosnelėje. Kai buvo skystas įpyliau ir padariau vėliavos viršutinę dalį. Tada supjausčiau riekelėmis agurkus (Įdomiau butu buve išilgai nupjauti tik žalią luobelę, bet kadangi Matui labai svarbu estetika lėkštėje, tai dariau kaip jam būtų priimtiniau). Iš idėjai išilgai pomidrų padažo.IR atkeliavo į lėkštę dešrelė. Štai ir viskas.”