Savaitgalį Matas su mama Gintare kepė imbierinius meduoliukus ir dalinasi jų aprašymu bei fotoreportažu su mumis. Ačiūūū.
Mamos Gintarės pasakojimas: „Savaitgali kepėm Kalėdinius imbierinius sausainiukus.
Receptuką pasiskolinom iš Bernardinų puslapiuko.
Tik mes dejom pipirų 1/2 šaukstėlio ir 1/2 šaukšt. cinamono. Kitų pipirų neradom pirkti.
Dar reikės sausainių formelių. Mato užsigeidimu naudojome skaičiukus:
Šie sausainiai man pasirodė tokie netikri imbieriniai, bet daugiau vaikiški, nes visai neaštrūs ir skonis kaip močiutės naminių sausainių.
Iš vakaro pagaminau tešlą, palaikėm per naktį šaldytuve ir kitą dieną minkėm sausainius. Matui labai labai patiko
Sudėjome į skardą, kad sausainukai vieni su kitais nesiliestų. Šitai dariau aš, nes Matas nusprendė minkyt ir spaust skaičiukus
Apžiūrim grožį ir įvardijam skaičiukus