„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Išjudinkime sielą: su Tarptautine Mokytojų Diena!!!
2010 10 05

Patys nuoširdžiausi sveikinimai visiems pedagogams ir, žinoma, visiems tėvams, nes juk būtent JŪS esate pirmieji savo vaikų MOKYTOJAI! Ypatingus linkėjimus siunčiu fantastinėms Vaikystės Sodo auklytėms Renatai, Ingai ir Laurai bei mūsų savanorėms Justei, Emilijai, Kotrynai, Rugilei ir Daivai! Kadangi aš šventai tikiu, kad švietimas gali išgelbėti pasaulį, tai, žinoma, manau, kad ši profesija – viena svarbiausių 🙂 Ji svarbi ne tik todėl, kad galime daryti įtaką žmogaus formavimuisi, bet svarbi ir mums…kad galėtumėme augti, kad galėtumėme tobulėti, kad galėtumėme…visą gyvenimą mokytis!

Tai profesija, kuri niekada nestovi vietoje, kurios atstovų tobulėjimui nėra ribų ir prie kurios prisiliečia kiekvienas žmogus šioje Žemėje! Galbūt todėl mums visiems ir atrodo, kad švietimas – sritis, kurioje tikrai bent jau šiek tiek išmanome? Žinote, dar dėl ko? Ogi dėl to, kad švietime daug kas turi būti pajaučiama širdimi…

Su gražia ir prasminga diena, mielieji ir mielosios!

P.S. Man nepaprastai patiko užrašas ant mokytojo, kurio nuotrauka iliustravau šį įrašą, nugaros: „STIR THE SOUL”. Štai koks pagrindinis mokytojo uždavinys!

Nuotrauka: Teacher for A Day by Chicago 2016