„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA Į VAIKYSTĖS SODĄ KAUNE.
2010 10 04

 

Net pati negaliu patikėti, kad šiandien jau rašau šį įrašą, kuriuo informuoju, jog pradedame preliminarią registraciją į Vaikystės Sodą Kaune. Viena pagrindinių priežasčių – susidomėjimas. Ir šiaip galvojau, ir taip…Galų gale apsisprendžiau, kad vis dėlto galima pradėti išankstinę registraciją, kuri parodytų, koks yra realus susidomėjimas turėti Vaikystės Sodą Kaune!

Kadangi patalpų neturime, noriu pabrėžti, kad jų ieškosime arti miesto centro esančiuose rajonuose. Vaikystės Sodą Kaune iškart steigsime name, kad ne(pa)darytumėme tos pačios klaidos kaip Vilniuje, kai po dviejų savaičių reikėjo išsikelti, nes a) nebetilpome ir b) trūko erdvės lauko žaidimams, na, ir šiaip…

Kitas faktorius – iš Kauno parašė keletas pedagogių, kurios norėtų dirbti Vaikystės Sode, nes joms artima filosofija ir idėjos. Tai – jau didelis pliusas. Kadangi esu sugalvojusi, kaip būtų galima apmokyti Vaikystės Sodo Kaune pedagogus, manau, kad Vaikystės Sodas Kaune jau galėtų atsirasti gan greitai, kai tik baigtumėme registraciją.

Žinoma, Kaune man – sunkiau. Reikia turėti omeny, kad pedagogus mokymams teks kviestis į Vilnių, man pačiai teks nemažai važinėti į Kauną, be to, beveik viską teks gabentis iš Vilniaus. Todėl Kaune teks koreguoti Vaikystės Sodo kainas atsižvelgiant į visus šiuos niuansus.

Kaune bus galima rinktis visos dienos, pusės dienos arba popietės  programą 2, 3 ir 5 dienoms.

Jeigu vaikas lankys dvi dienas, tai bus antradieniais ir ketvirtadieniais.

Jeigu vaikas lankys tris dienas, tai bus pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais.

Šiai dienai planuojamos tokios kainos Vaikystės Sode Kaune:

Visos dienos programa (pietūs ir popietinė užkandėlė įskaičiuoti) bus nuo 7.30 iki 18.00.

5 dienos – 1450Lt (6.9Lt priežiūros/ugdymo valanda + pietūs ir viena užkandėlė)

3 dienos – 1250Lt

2 dienos-1050Lt

Pusės dienos programa (pietūs įskaičiuoti) bus nuo 7.30 iki 13.30.

5 dienos – 1100Lt

3 dienos- 900Lt

2 dienos- 700Lt

Popietės programa bus nuo 15.00 iki 18.00.

5 dienos – 950Lt

3 dienos- 750Lt

2 dienos- 550Lt

Kaune vaikai į Vaikystės Sodą registruojami nuo dvejų metų. Man grįžus į Lietuvą (2011 rudenį), vaikai į Kauno Vaikystės Sodą bus registruojami ir nuo vienerių metų.

Daugelį atsakymų į  klausimus apie Vaikystės Sodo tvarką galite rasti ŠTAI ČIA. Jeigu atsakymų į savo klausimus neradote, drąsiai rašykite vaikystessodas@gmail.com ir a) Jums bus nedelsiant atsakyta, arba b) ieškosime atsakymų drauge!