„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Ieškome pedagogų Vaikystės Sodui.
2011 01 17

 

Vaikystės Sodo pedagogai – nebijantys iššūkių, norintys dirbti pagal moderniausias programas ir atsižvelgdami į naujausius tyrimus, pasiruošę nuolat daug tobulėti ir tikintys, kad ikimokyklinis ugdymas yra svarbiausia ugdymo grandis. Šiuo metu Vaikystės Sode Vilniuje dirba 5 pedagogai ir 4 savanoriai, tačiau žadame plėstis, o plėtra, žinia, be pedagogų neįmanoma:)

Tad jeigu pažįstate kvalifikuotą ir nebijantį naujovių pedagogą (arba pats toks esate :)), kurį galėtumėte ir norėtumėte rekomenduoti, nes manote, kad jam yra artima Vaikystės Sodo filosofija – užsiminkite jam (jai) apie galimybę atvykti į pokalbį. Žinoma, visų pirma reikėtų atsiųsti CV ir Motyvacinį laišką adresu vaikystessodasETAgmail.com

Ieškome ne tik nuolat dirbsiančių pedagogų, bet ir norime susidaryti pavaduojančių sąrašą, kuriems galėtumėme skambinti, jei suserga mūsų pedagogai arba jų vaikai, ir jie negali atvykti į darbą.

Visi nauji pedagogai (išskyrus pavaduojančius, kurie tiesiog iškviesti dirbs su Vaikystės Sodo pedagogais) bus apmokomi dirbti pagal Vaikystės Sodo programą bei prieš pradėdami dirbti atliks darbo praktiką, kurios metu susipažins su visomis darbo Vaikystės Sode procedūromis.

Taigi: jei nebijote iššūkių, jei norite tobulėti, jei mylite vaikus, jei tikite individualizavimu ir ikimokyklinio ugdymo svarba – rašykite mums laišką!