„Vaikystės sodas“

Pagalbos
vaikui centras

„Vaikystės sodas“
Kontaktai
„Vaikystės sodas“

Visi įrašai

Buvo verta.
2012 01 24

 

Vakar į Sodelį paskambino ponia iš ŠMM ir pasakė, kad ministras norėtų apsilankyti Sodelyje. Sutarėme dėl valandos ir šiandien atvyko – nors ir nedidelė – tačiau delegacija iš ŠMM. Labai laukiau, nes norėjau ne tik užduoti keletą klausimų, bet ir PARODYTI, ko mes jau pasiekę. Žinia, geriau vieną kartą pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti. Kadangi mes vaikams pasakojame, kas vyksta mūsų Sodelyje, šiandien per Ryto Ratą vaikams buvo pasakyta, kad Sodelyje juos lankys Švietimo ministras. Žinoma, mokytojos paklausė vaikų, ar šie žino, ką daro švietimo ministras. Keletas perlų:

M: Vaikai, kaip jūs manote, ką daro švietimo ministras?

Vaikas1: švietimo ministras šviečia!

Vaikas2: ne, švietimo ministras yra daiktas.

Vaikas3: Švietimo ministras yra kaip mama.

M: ??????????

Vaikas3: M – Mama, M – ministras!

😀 😀 😀

Štai taip vat.

Turime apie ką pasikalbėti. Man labiausiai patiko, kai ministras pasakė, kad šaunu, jog sukūriau daug darbo vietų (Vaikystės Sode dirba beveik 40 darbuotojų). Liberalas, ne kitaip (čia – komplimentas).

 

Vaikystės Sodo vertybių fone:

 

 

O, taip: turime ir polėkio, ir vizijos!

 

Buvo verta. Be to, pasidalinau mintimi, kuri patiko ir Steponavičiui. Jeigu ją pavyks įgyvendinti (ne tik pakalbėti apie jos įgyvendinimą), manau, bus žengtas antras svarbus žingsnis po to, kai priėmiau sprendimą dėl Sodelių. Fingers crossed.

Už nuotraukas esu dėkinga svitra.